Khamis, September 02, 2010

Hari Yg Penuh Keterujaan...


Allahu Akbar...!!!~
Longuh badan den...!!!~
(Matekko'ka kasik...)
Hahaha...

Dari kmarin (31 Ogos) smpailah hari ni...
Kerja, kerja, kerja...
Fizikal dan mental bekerja non-stop...!!!~
Hehehe...
Mmg penat, tp imbalannya...
Alhamdulillah, lebih dr yg spatutnya...
Klu d lihat, mmg sgt2 berharga stiap pngorbanan tu...

Kmarin...
Hari Kemerdekaan Malaysia yg ke-53 tahun...
Syukur, dgn negara yg merdeka aku dpt hdup selesa mcm skrg ni...
Pada mood2 kmerdekaan tu, kmi (SRC) dan bbrapa org, ada kerja d kolej...
Mbuat persiapan utk Majlis Pelancaran Hari Inovasi 2010 peringkat TPM College yg akn diadakan hari ini (01092010)...

Mcm2 yg d buat...
Serta mcm2 idea kreatif yg kluar...
Congrats kpd smua yg menjayakan "The Making of Innovation Day..."

Lps penat2 buat kerja, kmi mkn buka puasa sama2...
Sblm tu aku, Aidil, Fazrin dan Zol p Bazaar Kinrara utk beli mkanan...
BEST jln dgn bdk2 ni...
Mcm aku jln dgn Zul Faizan, Sabri dan Aki...
Kwn2ku d kampung...
Tba2 rndu plak dgn dorg...
Huhuhu...
Hrp2, blk cuti nnt blh kluar dgn dorg...


Lps mkn, solat maghrib...
Smbung blk krja...
Tp aku x tlg byk sgt...
More to pasang2 jek...
Cuma masa mau blk baru aku dpt krja yg sbnr...
Hahaha...
Sediakan slide majlis pelancaran dan beberapa gimik (mcm lah) utk majlis tu...
Cari video2 dan sbgnya...
Tu mmg aku suka, klu btul2 aku ada idea lah...
Alhamdulillah...
Stelah mngadap laptop smpai jam 3 stgh pagi...
Siap juga akhirnya...!!!~

Pagi ni, aku p kls dlu...
Lps kelas, aku trus meluru p SU utk settle kan sisa2 krja...
Dlm jam 2, majlis pun bmula...
Syukur skali lg, majlis bjalan spt yg d rancang...
Thanks Aidil, Zol, Auf, Cendol, Aqie, Fahmi, Fazrin, Safra, Nun, Kak Anom, Nina, dan smua yg berkaitan menjayakan majlis ni...!!!~
Ksimpulannya, AKU PUAS HATI...!!!~
Hahaha...

Lps selesai majlis, ada tayangan movie 3 IDIOTS (Movie Hindustan yg BEST)...!!!~
Movie yg berkaitan dgn Inovasi, peringkat IPT, mngubah paradigma dan cara berfikir serta yg paling utama ttg NILAI SEBUAH PERSAHABATAN...!!!~
Ya, masa ptama kali tgk movie ni...
Bnda ptama yg aku buat lps tgk, aku p buka gmbr2 sahabat2 yg aku ada...
Betapa bernilai nya mereka bg hdupku...
To ALL My Frens, I LOVE U ALL...!!!~
Trima kasih sbb hadir dlm hdupku dan mnceriakan hari2 ku...!!!~

Aku harap, smua pnonton yg ada tadi enjoy dan dpt mesej yg cuba d smpaikan...
Hnya itu yg mampu aku sediakan utk santapan mnda kta d ptg hari td...
Lps hbs movie, aku lari blk solat Asar...
Pstu blk kolej balik utk Majlis Khatam Al-Quran beramai2...
Alhamdulillah...
Mngaji smpai wktu bbuka...
Hehehe...

Lps Maghrib...
Wktu bbuka, mcm biasa bbuka sama2...
Kali ni, kami kongsi mkan dalam satu dulang, 4 orang...!!!~
Aku rasa mcm org Tabligh pun adaaa...!!!~
Hehehe...
Oh ya, Madam Zaizuliana (Lecturer Bio) pun ada...!!!~
BEST, BEST...!!!~

Pstu, solat Isyak dan Terawih...
Mlm ni merupakan mlm terakhir utk kmi (pljr TPMC) terawih berjemaah bsama2...
Mggu dpn sdh start cuti raya...
Aku x blk, stay jek sini...
Nnt lps exam, barulah aku blk...
Xpa, x lama...
Kjap jak ni kan, Wi???
Huhuhu...

Apa2pun...
I'm So Happy with all my frens...!!!~
I can't imagine, how my life is when i dont have them beside me???!!!~
Walaupun kluarga jauh, tp dgn dorg...
Aku rasakan dorg lah kluarga ku juga...!!!~
Aku syg dorg, aku syg kwn2 ku sgt2...!!!~
Dorg lah pngubat rinduku kpd kluarga yg berada jauh d Sabah...
LOVE U GUYS...!!!~



2 ulasan:

hyry berkata...

andi
x lah bersedih
kiteorg ad disini
mmg kiteowg x dpt rase ape yg ko rase
tp we try make you happy
my dear frenz
(eh touching plak)
we love u!!!!

Andi Rosnita Kandi berkata...

mana ada sedih...
rilek jek...
hahaha...
time cuti ni, korg jaga diri elok2 tau...
jgn nakal2...
sy tggu korg blk...!!!~