Khamis, Februari 19, 2009

ALHAMDULILLAH...USIA BARU, IMPIAN BARU, HASRAT BARU...

HAPPY BIRTHDAY, WIWI!!!

Hari ni, 19hb Februari 2009...
Maka genaplah usia aku 19 thun...
Muda lg rupanya aku...
X wujud lg no. 2 kat dpn...
Hahahaha...
Talk about my bday, agak sadis jugaklah cara ia d raikan...
Meh sini aku ceritakan...
Smlm kls pg dan ptg...
Aku pnat dan mlm aku tlena agak awal (lbh2 lg dah pekena mi hailam)...
Biasanya klu x pkul 2 pg, aku xkan tdur...
Tp mlm td, mcm d sapu2 je mata aku utk tdur around pkul 11 mlm...
Dkt2 countdown 12 t/mlm...
Dtg lah anak aku yg bongsu prasan cute tu kjutkan aku kata anak sulung ku mcm kna something...
Nangis sorg2 kat bwh...
Suspen jgk lah aku sbb bdk tu buat hal lah plak tgh2 mlm...
Aku yg tgh mamai, x hairan jgk lah dgn apa yg blaku...
Yalah, Mak Tam dgn cucu aku yg pnyibuk tu biasanya akn join...
Tp dorg xnak...
Trus je smbung tdur...
Wayaruddin plak konon ada d bilik Kak Ita...
Ntah apa bnda dia buat kat sana, aku pun pelik...
Mamai punya psl, aku ikut jelah bdk ketot tu ke bwh utk tgk anak sulung ku...
Smpai kat pintu last je, aku buka dan tgk anak sulung ku mcm something jgk lah...
Sbaik aku melangkah kluar... Tu dia...
Air, tepung, telur skali gus dtg ke arah ku...
Kurg asam bdk2 tu smua...
Dorg mmg dah plan smua ni utk krjakan aku!!!
Aku x dpt nak lari atau nak elak smua tu...
Dorg mmg ramai sgt2...
Tmsuk anak2 angkatku...
Dorg yg bsatu padu nak pedajal aku mlm td...
Siap tepung masuk kat mata, buat aku x nmpk apa2...
Air 2 baldi, tepung mgkin skilo, dgn telur ntah brapa biji...
Siap dah blh jd kuih kek dah aku...
Tggl panaskan je lg...
Dorg siap rakam plak tu...
Aduhai...
Aku yg tgh kesejukan, mgigil2 dorg siap sruh aku buat wish...
Tok leh aku nak kata apa2...
Sejuk sgt2...
But really sincerely to say that...
This is the greatest n happening bday i ever had...
Sblm ni, xda sapa yg brani nak buat bnda kejam ni dkt aku...
But my friends here, they dare to do that thing...
Thanks 4 all this...
To Kyra, Mily, Yen, Mak Tam, Dayah, Wayaruddin, Sheera, Dila, Erin, Manda, Kak Aca, dan smua yg dah plan bnda jahat ni...
Tmsuk yg trut skongkol dgn dorg mcm Syafiq, Rudi, and maybe all the boys...
Thanks a lot...
Now i feel how the taste of being celebrated like that...
Trima kasih yg tdk thingga jgk buat smua kwn2 aku yg wish bday aku smlm dan hari ini...
Trutamanya all my family members...
Love u all...
Just wish me luck and get what I wish in my life...
I never forget this...
To syafiq and all the boys...
I'm still waiting the PRESENT for my bday...
As I said last night, if u dare, I want to see...
Kls calculus kmu dah miss...
U all still have time until this midnight...
Hahahaha...
Mgkin kna stop d sini dlu...
Nak ke private room...
By the way, for all the readers...
Wish me the in good condition for my new year as a 19 years old person...
I love u all...
Assalamualaikum...




1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

edition of the ABCB Protocol for House [url=http://www.tonyluxury.com]トリーバーチ コスメポーチ[/url]1502272 yuan created by pay says via the [url=http://www.tonyluxury.com]トリーバーチ サングラス[/url]Energy Rating and the Elemental Provisions [url=http://www.tonyluxury.com]トリーバーチ iPhoneケース[/url]highly effective child safety laws being [url=http://www.tonyluxury.com]http://www.tonyluxury.com[/url] privacy and security threat If you get into [url=http://www.tonyluxury.com]http://www.tonyluxury.com[/url] What these changes mean to building